Politica de confidențialitate

Este necesar să colectăm de la tine câteva date cu caracter personal în scopul emiterii și încasării facturii. Aceste informații sunt protejate prin lege.

Autorul si administratorul website-ulul www.experiente-cadou.com este societatea comerciala Transylvania Live SRL.  Firma este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 20762 si respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor personale ale fiecarei persoane care acceseaza acest website, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii 506/2004 privind privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

 

Scopul colectării datelor

Datele cu caracter personal sunt utilizate pentru:

- plasarea comenzilor online

emiterea facturii și a încasării ei

- confirmarea achiziționării voucherelor cadou în sistem online

- furnizarea informațiilor suplimentare cu privire la activitățile cadou

Politica noastră de confidențialitate te asigu că ne luăm toate precauțiile ca mailul tău să nu fie distribuit publicat sau postat nicăieri

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: str. Războieni, nr.31A, cod poștal 401189, Turda, județ Cluj, România, vă puteți exercita dreptul la intervenție asupra datelor, după cum urmează: 

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conform legii pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Declarația anti spam

Transylvania Live interzice folosirea domeniilor de internet ale companiei și a serviciilor de poștă electronică pentru distribuirea comunicărilor comerciale nesolicitate (așa numitul spam, junk sau bulk email). Dacă se întâmplă să primești comunicări nesolicitate din partea noastră, te invităm să sesizezi imediat acest lucru și te asigurăm că vom cerceta cauza și vom lua măsuri imediate ca acest lucru să nu se mai întâmple.

 

Declarația de copyright

Informațiile furnizate pe acest site și pe toate siturile aparținând Transylvania Live sunt copyright Transylvania Live. Informațiile cu copyright includ dar nu sunt limitate la numele de firmă, numele de situri, numele de afaceri, adresele poștale și de email, numele de persoane, fotografii, filme și numere de telefon.

Copierea, reproducerea sau închirierea acestor informații pentru orice fel de scop, incluzând marketingul direct, prin poștă sau email este strict interzisă.

Excepție de la cele de mai sus o fac comunicatele de presă, kitul media și informațiile care se găsesc pe site și pot fi folosite, ca întreg sau în parte, pentru articole, recenzii, analize sau prezentări în presa tipărită, televiziune sau new media, cu condiția menționării, ca sursă, a sitului experiențe-cadou.com sau a numelui Experiențe Cadou Megamall.